Helppo juustolautanen - Reseptit - Ilta-Sanomat

Helppo juustolautanen

Helppo juustolautanen kootaan kotimaisista tutuista juustoista.

19.12.2014 15:29
Määrä4 hengelle

Ainekset

  • 200 g

    mustaleima emmentalia

  • 200 g

    voimakasta sinihomejuustoa esim. Aura Goldia

  • 200 g

    voimakasta kermajuustoa esim. Ritaria

  • Lisäksi:

  • viikunahilloa

  • cashewpähkinöitä

  • voileipäkeksejä

  • piparkakkuja

Valmistusohjeet

  1. Ota juustot lämpimään riittävän aikaisin, noin 1-2 tuntia ennen tarjoilua. Näin juustojen maut ja aromit tulevat parhaiten esille, kun juustot ovat lähes huoneenlämpöisiä. Pura ne pakkauksistaan, asettele tarjottimelle ja peitä kevyesti kelmulla tarjoiluun asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit