Lihapasteijat joululaatikoiden jämistä

Lihapasteijat valmistuvat näppärästi lehtitaikinasta ja joululaatikoiden jämistä.
  • 10 pasteijaa

Ainekset

250 g
karitsanjauhelihaa
1 tl
kuivattua minttua
1 tl
chilitahnaa
mustapippuria
suolaa mun mukaan
1 dl
juustoraastetta tai fetajuustoa
500 g
lehti- tai torttutaikinaa
2 dl
porkkana-, lanttu- tai perunalaatikon jämiä
voiteluun: kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista karitsanjauheliha ja mausta se mintulla, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Yhdistä laatikon jämät, jauheliha ja murustettu fetajuusto. Sekoita.

  2. Sulata taikinalevyt ja leikkaa ne neliöiksi. Nostele keskelle täytettä ja sulje reunat huolellisesti painellen.

    Voitele pasteijat munalla. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja paista pasteijoita 10-12 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää