Reseptit
Lihapasteijat joululaatikoiden jämistä

Lihapasteijat joululaatikoiden jämistä
Lihapasteijat valmistuvat näppärästi lehtitaikinasta ja joululaatikoiden jämistä.
- 10 pasteijaa
Ainekset
- 250 g
- karitsanjauhelihaa
- 1 tl
- kuivattua minttua
- 1 tl
- chilitahnaa
- mustapippuria
- suolaa mun mukaan
- 1 dl
- juustoraastetta tai fetajuustoa
- 500 g
- lehti- tai torttutaikinaa
- 2 dl
- porkkana-, lanttu- tai perunalaatikon jämiä
- voiteluun: kananmunaa
Valmistusohjeet
- Ruskista karitsanjauheliha ja mausta se mintulla, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Yhdistä laatikon jämät, jauheliha ja murustettu fetajuusto. Sekoita.
- Sulata taikinalevyt ja leikkaa ne neliöiksi. Nostele keskelle täytettä ja sulje reunat huolellisesti painellen.
Voitele pasteijat munalla. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja paista pasteijoita 10-12 minuuttia.
Kommentit
Näytä lisää