Lihapasteijat joululaatikoiden jämistä

Lihapasteijat valmistuvat näppärästi lehtitaikinasta ja joululaatikoiden jämistä.

22.12.2014 14:31
Määrä10 pasteijaa

Ainekset

  • 250 g

    karitsanjauhelihaa

  • 1 tl

    kuivattua minttua

  • 1 tl

    chilitahnaa

  • mustapippuria

  • suolaa mun mukaan

  • 1 dl

    juustoraastetta tai fetajuustoa

  • 500 g

    lehti- tai torttutaikinaa

  • 2 dl

    porkkana-, lanttu- tai perunalaatikon jämiä

  • voiteluun: kananmunaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista karitsanjauheliha ja mausta se mintulla, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Yhdistä laatikon jämät, jauheliha ja murustettu fetajuusto. Sekoita.

  2. Sulata taikinalevyt ja leikkaa ne neliöiksi. Nostele keskelle täytettä ja sulje reunat huolellisesti painellen. Voitele pasteijat munalla. Kuumenna uuni 220 asteeseen ja paista pasteijoita 10-12 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit