Hucumber

Jarkko Issukan suunnittelema samppanjacocktail Hucumber on hienostunut twisti nousevasta eurooppalaisesta klassikosta Hugosta. Kuvassa toinen vasemmalta.
  • 1 annos

Ainekset

4 cl
seljankukkalikööriä esim. St-Germain
10
lehteä minttua
1
siivu kurkkua
jäitä
samppanjaa
Koristeluun:
kurkkua
minttua

Valmistusohjeet

  1. Pientuottajalikööri St-Germain luo rungon tunnettuun klassikkoon, jota tuunataan lisäksi kurkulla sekä prosecco ja kivennäisvesi vaihtuu samppanjaan.

    Mittaa likööri, kurkku ja mintut viinilasiin sekä painele niitä nuijalla kevyesti. Lisää jäät ja pidennä samppanjalla. Koristele kurkullla ja mintulla.

    Kuvassa juoma on toisena vasemmalta.
  2. Resepti: American Bar / Jarkko Issukka

Kommentit

    Näytä lisää