Reseptit
Kyrö seiskavitonen

Kyrö seiskavitonen
Cocktailin valmisti baarimestari Jarkko Issukka.
- 1 annos
Ainekset
- 4 cl
- giniä esim. Napue Gin (Kyrö Distillery Company)
- 1 cl
- seljankukkalikööriä esim. St. Germain
- 1 cl
- tuorepuristettua sitruunamehua
- 1 cl
- sokerilientä
- jäitä
- samppanjaa
- Koristeluun:
- sitruunankuorta
Valmistusohjeet
- Mittaa muut ainesosat, paitsi samppanja ravistimeen. Ravista kylmäksi, siivilöi samppanjalasiin ja pidennä kuohuvalla. Koristele sitruunan kuorella.
- Resepti: American Bar / Jarkko Issukka
- jälkiruoka
- Cocktail
- itsenäisyyspäivä
- Joulu
- Juhannus
- Kesä
- Kesäjuhlat
- Kodin juhlat
- pikkujoulut
- uusivuosi
- Ylioppilasjuhlat
- Vappu
- Valmistujaiset
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää