Reseptit

Jauheliharagu

Italialaisen jauheliharagun valmistuminen vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee.
  • yli 3 tuntia
  • 4
  • 623 kcal / annos

Ainekset

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
500 g
jauhelihaa
2 rkl
öljyä
1
selleri
1
palsternakka
tuoreita yrttejä esim. rosmariinia
laakerinlehtiä
700 g
tomaattikastiketta
2 dl
punaviiniä
2 tl
chilitahnaa
1
sitruunan mehu ja raastettu kuori
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja ruskista ne yhdessä jauhelihan kanssa
    pannulla. Kuutioi sellerin varret ja palsternakka pieneksi kuutioksi ja lisää pannulle. Kuullota hetken aikaa.

    Laita kaikki ainekset isoon pataan ja anna hautua 2-3 tuntia hiljalleen poristen.

    Tarjoile lisänä pastaa tai perunoita.

Kommentit

    Näytä lisää