Jauheliharagu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Jauheliharagu

Italialaisen jauheliharagun valmistuminen vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee.

5.1.2015 9:17
Määrä4
Valmistusaikayli 3 tuntia
Energia623 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 500 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1

    selleri

  • 1

    palsternakka

  • tuoreita yrttejä esim. rosmariinia

  • laakerinlehtiä

  • 700 g

    tomaattikastiketta

  • 2 dl

    punaviiniä

  • 2 tl

    chilitahnaa

  • 1

    sitruunan mehu ja raastettu kuori

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja ruskista ne yhdessä jauhelihan kanssa pannulla. Kuutioi sellerin varret ja palsternakka pieneksi kuutioksi ja lisää pannulle. Kuullota hetken aikaa. Laita kaikki ainekset isoon pataan ja anna hautua 2-3 tuntia hiljalleen poristen. Tarjoile lisänä pastaa tai perunoita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit