Viikuna-omenatuorehillo

Karita Tykän hilloa ei keitetä. Se saa koostumuksensa kuivatuista hedelmistä ja chiasiemenistä.
  • 5 dl valmista hilloa

Ainekset

5 dl
kuivattuja viikunoita
5 dl
omenamehua
3 rkl
chiasiemeniä
1 rkl
limetinmehua
raakahunajaa tai vaahterasiirappia
hyppysellinen suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita paloitellut viikunat, makeutus, suola, limetin- ja omenamehu monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Hurauta karkeaksi soseeksi.

    Tarkista maku ja lisää makeutusta tarvittaessa. Siirrä puhtaaseen kannelliseen lasipurkkiin ja sekoita chiansiemenet
    huolellisesti joukkoon.

    Sulje kansi ja pane jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi.

Kommentit

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit