Lihapullat olutkastikkeessa

Paista lihapullat pannulla voissa. Lisää pannulle sen jälkeen kermaa, olutta ja sinappia. Täydellinen kastike on siinä!
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 567 kcal / annos

Ainekset

2
sipulia
1 rkl
yrttimausteseosta
2 rkl
kuivattua mustatorvisientä tai muuta kuivattua sientä
200 g
possun jauhelihaa
200 g
naudanjauhelihaa
50 g
emmentaljuustoraastetta
voita paistamiseen
Kastike:
2 dl
olutta
2 dl
kermaa tai ranskankermaa
1 rkl
dijonin hunjasinappia
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli aivan hienoksi. Hienonna kuivatut sienet huhmareessa. Yhdistä lihapullien aineet ja pyörittele taikinasta pieniä lihapullia. Paista pullat voissa pannulla.

    Lisää paistamisen lopussa pannulle olut, kerma ja sinappi. Anna kiehua viitisen minuuttia. Sekoittele ja mausta.

    Tarjoile lisänä esim. perunamuusia.

Kommentit

    Näytä lisää