Lihapullat olutkastikkeessa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lihapullat olutkastikkeessa

Paista lihapullat pannulla voissa. Lisää pannulle sen jälkeen kermaa, olutta ja sinappia. Täydellinen kastike on siinä!

12.1.2015 10:21
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min
Energia567 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    sipulia

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • 2 rkl

    kuivattua mustatorvisientä tai muuta kuivattua sientä

  • 200 g

    possun jauhelihaa

  • 200 g

    naudanjauhelihaa

  • 50 g

    emmentaljuustoraastetta

  • voita paistamiseen

  • Kastike:

  • 2 dl

    olutta

  • 2 dl

    kermaa tai ranskankermaa

  • 1 rkl

    dijonin hunjasinappia

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli aivan hienoksi. Hienonna kuivatut sienet huhmareessa. Yhdistä lihapullien aineet ja pyörittele taikinasta pieniä lihapullia. Paista pullat voissa pannulla. Lisää paistamisen lopussa pannulle olut, kerma ja sinappi. Anna kiehua viitisen minuuttia. Sekoittele ja mausta. Tarjoile lisänä esim. perunamuusia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit