Siskonmakkarapasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Siskonmakkarapasta

Helppo ja maukas pasta valmistuu siskonmakkaroista.

12.1.2015 10:21
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia620 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    fusillipastaa

  • 2

    sipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    voita

  • 400 g

    siskonmakkaroita

  • 3

    lehteä lehtikaalia

  • 2 dl

    kermaa (esim. kolmen sipulin ruokakerma)

  • 1 dl

    pastan keitinvettä

  • 1 rkl

    sinappia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli voissa. Pullauta siskonmakkarat suolesta pannulle ja ruskista ne. Hienonna lehtikaali ja lisää se pannulle. Jatka kuullotusta vielä hetken aikaa. Lisää pannulle kerma, pastan keitinvesi ja sinappi. Anna kiehahtaa. Mausta. Siivilöi pasta vedestä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Ripottele annosten päälle juustoraastetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit