Siskonmakkarapasta

Helppo ja maukas pasta valmistuu siskonmakkaroista.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 620 kcal / annos

Ainekset

400 g
fusillipastaa
2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
voita
400 g
siskonmakkaroita
3
lehteä lehtikaalia
2 dl
kermaa (esim. kolmen sipulin ruokakerma)
1 dl
pastan keitinvettä
1 rkl
sinappia
suolaa
mustapippuria
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan.

    Kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli voissa. Pullauta siskonmakkarat suolesta pannulle ja ruskista ne. Hienonna lehtikaali ja lisää se pannulle. Jatka kuullotusta
    vielä hetken aikaa. Lisää pannulle kerma, pastan keitinvesi
    ja sinappi. Anna kiehahtaa. Mausta.

    Siivilöi pasta vedestä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Ripottele annosten päälle juustoraastetta.

Kommentit

    Näytä lisää