Japanilainen kaalisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Japanilainen kaalisalaatti

Japanilainen kaalisalaatti on kevyt, mutta maistuva.

12.1.2015 12:09
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min

Ainekset

  • 20 g

    japanilaista levää esim. wakamea

  • 300 g

    edamame soijapapuja (tai härkäpapuja)

  • löytyy pakasteena hyvin varustettujen markettien pakastealtaista

  • 10

    retiisiä

  • 200 g

    valkokaalia tai kiinankaalia

  • 200 g

    siitakesieniä

  • Kastike:

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 2 rkl

    seesamiöljyä

  • 4 rkl

    tamarind soijakastiketta

  • 3 tl

    riisiviinietikkaa

  • 1 tl

    misotahnaa

  • 1 tl

    voimakasta chilitahnaa

  • seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Laita wakamelevä likoamaan kylmään veteen. Keitä edamamepavut kypsiksi ja jäähdytä. Raasta tai suikaloi retiisit, suikaloi kaali ja sienet. Purista levästä ylimääräinen vesi pois. Yhdistä salaatin aineet. Ravista kastikkeen aineet ja tarjoile salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit