Japanilainen kaalisalaatti

Japanilainen kaalisalaatti on kevyt, mutta maistuva.
  • 20 min
  • 4 annosta

Ainekset

20 g
japanilaista levää esim. wakamea
300 g
edamame soijapapuja (tai härkäpapuja)
löytyy pakasteena hyvin varustettujen markettien pakastealtaista
10
retiisiä
200 g
valkokaalia tai kiinankaalia
200 g
siitakesieniä
Kastike:
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl
seesamiöljyä
4 rkl
tamarind soijakastiketta
3 tl
riisiviinietikkaa
1 tl
misotahnaa
1 tl
voimakasta chilitahnaa
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Laita wakamelevä likoamaan kylmään veteen.

    Keitä edamamepavut kypsiksi ja jäähdytä.

    Raasta tai suikaloi retiisit, suikaloi kaali ja sienet.

    Purista levästä ylimääräinen vesi pois. Yhdistä salaatin aineet.

    Ravista kastikkeen aineet ja tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää