Haalea kvinoasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Haalea kvinoasalaatti

Haaleassa kvinoasalaattissa on runsaasti vihanneksia ja proteiininlähteenä tofua.

12.1.2015 12:16
Määrä4 annosta
Valmistusaika35 min

Ainekset

  • 2 dl

    punaista tai vaaleaa kvinoaa

  • 1

    paprika

  • 1

    pieni kesäkurpitsa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 100 g

    hampputofua kuutioituna

  • 2 tl

    seesamiöljyä

  • 2

    kourallista lehtikaalin lehtiä

  • Kastike:

  • 1

    sitruunan puristettu mehu

  • 2

    valkosipulinkynttä hienonnettuna

  • 1

    punainen chili hienonnettuna

  • nippu hienonnettua korianteria

  • suolaa, pippuria

  • 2 rkl

    hampunsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele kvinoa huolellisesti siivilässä ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada tarjoilukulhoon. Siivuta paprika ja kesäkurpitsat. Paista niitä hetki pannulla ja siirrä tarjoiluastiaan. Kuutioi salaatin joukkoon tomaatit. Poista lehtikaalista kovat ruodit. Paista kuutioitua tofua seesamiöljyssä hetki ja lisää pannulle lehtikaalin revityt lehdet. Kuullota kevyesti ja nosta paistos salaattiin. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit