Haalea kvinoasalaatti

Haaleassa kvinoasalaattissa on runsaasti vihanneksia ja proteiininlähteenä tofua.
  • 35 min
  • 4 annosta

Ainekset

2 dl
punaista tai vaaleaa kvinoaa
1
paprika
1
pieni kesäkurpitsa
2 rkl
öljyä
250 g
kirsikkatomaatteja
100 g
hampputofua kuutioituna
2 tl
seesamiöljyä
2
kourallista lehtikaalin lehtiä
Kastike:
1
sitruunan puristettu mehu
2
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1
punainen chili hienonnettuna
nippu hienonnettua korianteria
suolaa, pippuria
2 rkl
hampunsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Huuhtele kvinoa huolellisesti siivilässä ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada tarjoilukulhoon.

    Siivuta paprika ja kesäkurpitsat. Paista niitä hetki pannulla ja siirrä tarjoiluastiaan.

    Kuutioi salaatin joukkoon tomaatit.

    Poista lehtikaalista kovat ruodit.

    Paista kuutioitua tofua seesamiöljyssä hetki ja lisää pannulle lehtikaalin revityt lehdet. Kuullota kevyesti ja nosta paistos salaattiin.

    Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää