Sienillä ja pinaatilla täytetty munakasrulla

Vappu Pimiä suosittele keventäjälle helppoa munakasrullaa. Sen voi tarjoilla sellaisenaan tai salaatin kanssa.
  • 1 t
  • 6 annosta

Ainekset

4
kananmunaa
4 dl
maitoa
1 tl
suolaa
1 dl
graham-, hiivaleipä- tai vehnäjauhoja
pieni loraus öljyä
Täyte:
1
punasipuli
1
valkosipulinkynsi
1
rasia herkku- tai siitakesieniä
loraus oliiviöljyä
70 g
babypinaatin lehtiä
½
sitruunan mehu
ripaus suolaa ja mustapippuria
ripaus kuivattua chiliä
200 g
fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

    Sekoita pohjan aineet keskenään. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pohja uuniin ja paista sitä noin
    15 minuuttia.

    Tee täyte. Hienonna sipulit pieneksi ja pilko sienet. Freesaa sipuleita hetki tilkassa öljyä, lisää sitten sienet. Paista niin, että nesteet poistuvat ja seos saa vähän väriä. Lisää pinaatti ja jatka paistamista. Lisää sitruunanmehu ja mausteet.

    Kumoa pohja leivinpaperille. Rullasta tulee kauniimpi, kun sen täyttää niin, että paistopinta jää päällimmäiseksi.

    Levitä sienitäyte munakaslevylle, kuten tekisit kääretorttua
    eli jätä noin neljäsosa levyn yläosasta täyttämättä.

    Murustele fetaa vielä sienitäytteen päälle ja kääri levy rullalle. Nosta rulla uuniin jälkilämpöön noin 5-10 minuutiksi, jotta myös sisus lämpiää ja maut tasaantuvat.

    Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää