Sienillä ja pinaatilla täytetty munakasrulla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sienillä ja pinaatilla täytetty munakasrulla

Vappu Pimiä suosittele keventäjälle helppoa munakasrullaa. Sen voi tarjoilla sellaisenaan tai salaatin kanssa.

15.1.2015 8:57
Määrä6 annosta
Valmistusaika1 t

Ainekset

  • 4

    kananmunaa

  • 4 dl

    maitoa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 dl

    graham-, hiivaleipä- tai vehnäjauhoja

  • pieni loraus öljyä

  • Täyte:

  • 1

    punasipuli

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 1

    rasia herkku- tai siitakesieniä

  • loraus oliiviöljyä

  • 70 g

    babypinaatin lehtiä

  • ½

    sitruunan mehu

  • ripaus suolaa ja mustapippuria

  • ripaus kuivattua chiliä

  • 200 g

    fetajuustoa

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita pohjan aineet keskenään. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Laita pohja uuniin ja paista sitä noin 15 minuuttia. Tee täyte. Hienonna sipulit pieneksi ja pilko sienet. Freesaa sipuleita hetki tilkassa öljyä, lisää sitten sienet. Paista niin, että nesteet poistuvat ja seos saa vähän väriä. Lisää pinaatti ja jatka paistamista. Lisää sitruunanmehu ja mausteet. Kumoa pohja leivinpaperille. Rullasta tulee kauniimpi, kun sen täyttää niin, että paistopinta jää päällimmäiseksi. Levitä sienitäyte munakaslevylle, kuten tekisit kääretorttua eli jätä noin neljäsosa levyn yläosasta täyttämättä. Murustele fetaa vielä sienitäytteen päälle ja kääri levy rullalle. Nosta rulla uuniin jälkilämpöön noin 5-10 minuutiksi, jotta myös sisus lämpiää ja maut tasaantuvat. Tarjoile salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit