Punajuuri-vuohenjuustolihapullat

Kauniit punaiset lihapullat saavat makunsa punajuuresta ja vuohenjuustosta.
  • 35 min
  • 4 annosta
  • 315 kcal / annos ilman lisukemuusia tai riisiä

Ainekset

350 g
säilykepunajuurta
1
punasipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
400 g
jauhelihaa
mustapippuria
1 rkl
yrttimausteseosta
suolaa
100 g
pehmeää vuohenjuustoa
1
kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Raasta punajuuri raastimen pienellä osalla. Hienonna sipulit.

    Kuullota punajuuriraastetta ja sipuleita hetki pannulla. Jäähdytä.

    Lisää raaste jauhelihan joukkoon mausteiden, vuohenjuuston ja kananmunan kanssa. Sekoita taikinaksi.

    Kuumenna uuni 180 asteeseen. Muotoile taikinasta pieniä pullia pellille ja paista noin 13-17 minuuttia riippuen vähän
    lihapullan koosta.

    Tarjoile riisin tai perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää