Reseptit

Kermainen katkarapupasta

Kermainen kastike saa raikkautta tomaateista ja sitruunasta. Pakastekatkaravut ovat arjen pelastaja, kun mieli tekee äyriäisiä.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 490 kcal / annos

Ainekset

400 g
fusillipastaa
1
sipuli
1-2
valkosipulinkynttä
1
punainen chili
1 rkl
ruokaöljyä
2 dl
ruokakermaa
150 g:n
pikari ranskankermaa
½
sitruunan puristettu mehu
100 g
kirsikkatomaatteja
suolaa ja pippuria
300 g
katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan.

    Hienonna sipulit ja chilit. Kuullota
    niitä öljyssä isossa kasarissa hetki. Lisää kermat, sitruunanmehu ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia.

    Lisää mukaan sulaneet katkaravut ja kuumenna. Siivilöi kypsä pasta ylimääräisestä vedestä ja lisää kastikkeen joukkoon.

Kommentit

    Näytä lisää