Kermainen katkarapupasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kermainen katkarapupasta

Kermainen kastike saa raikkautta tomaateista ja sitruunasta. Pakastekatkaravut ovat arjen pelastaja, kun mieli tekee äyriäisiä.

20.1.2015 14:36
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min
Energia490 kcal / annos

Ainekset

  • 400 g

    fusillipastaa

  • 1

    sipuli

  • 1-2

    valkosipulinkynttä

  • 1

    punainen chili

  • 1 rkl

    ruokaöljyä

  • 2 dl

    ruokakermaa

  • 150 g:n

    pikari ranskankermaa

  • ½

    sitruunan puristettu mehu

  • 100 g

    kirsikkatomaatteja

  • suolaa ja pippuria

  • 300 g

    katkarapuja

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan. Hienonna sipulit ja chilit. Kuullota niitä öljyssä isossa kasarissa hetki. Lisää kermat, sitruunanmehu ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pari minuuttia. Lisää mukaan sulaneet katkaravut ja kuumenna. Siivilöi kypsä pasta ylimääräisestä vedestä ja lisää kastikkeen joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit