Wedge of iceberg eli siivu jäävuorisalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Wedge of iceberg eli siivu jäävuorisalaattia

Rapea salaatti maistuu rapsakaksi paistetun pekonin kanssa.

22.1.2015 9:14
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 170 g

    pekonia

  • Kastike:

  • 1

    ruukku ruohosipulia

  • 120 g

    ranskankermaa

  • 1 ½ dl

    piimää

  • 1 ½ dl

    sinihomejuustomurua

  • muutama tippa tabascoa

  • 1 rkl

    valkoviinietikkaa

  • suolaa ja pippuria

  • 1

    kerä jäävuorisalaattia

  • (valitse mahdollisimman tiukka kerä)

  • 1

    avokado

Valmistusohjeet

  1. Paista pekonit pannulla tai noin 200-asteisessa uunissa rapeiksi. Kun pekonit ovat valmiita, laita ne talouspaperin päälle valumaan (paperi imee pekonista ylimääräisen rasvan). Silppua ruohosipuli pieneksi ja sekoita kastikkeen aineet keskenään. Leikkaa jäävuorisalaatti puoliksi ja sen jälkeen puolikkaat vielä 2-3 lohkoon. Aseta lohko lautaselle ja valuta päälle reilusti kastiketta. Koristele annos viipaloidulla avokadolla ja pekonilastuilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit