Wedge of iceberg eli siivu jäävuorisalaattia

Rapea salaatti maistuu rapsakaksi paistetun pekonin kanssa.
  • 4 annosta

Ainekset

170 g
pekonia
Kastike:
1
ruukku ruohosipulia
120 g
ranskankermaa
1 ½ dl
piimää
1 ½ dl
sinihomejuustomurua
muutama tippa tabascoa
1 rkl
valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
1
kerä jäävuorisalaattia
(valitse mahdollisimman tiukka kerä)
1
avokado

Valmistusohjeet

  1. Paista pekonit pannulla tai noin 200-asteisessa uunissa rapeiksi. Kun pekonit ovat valmiita, laita ne talouspaperin päälle valumaan (paperi imee pekonista ylimääräisen
    rasvan).

    Silppua ruohosipuli pieneksi ja sekoita kastikkeen aineet keskenään.

    Leikkaa jäävuorisalaatti puoliksi ja sen jälkeen puolikkaat
    vielä 2-3 lohkoon.

    Aseta lohko lautaselle ja valuta päälle reilusti kastiketta. Koristele annos viipaloidulla avokadolla ja pekonilastuilla.

Kommentit

    Näytä lisää