Chorizokeitto

Mausteinen chorizomakkara sopii hyvin talviseen keittoon raaka-aineeksi. Väriä keittoon tuovat porkkana ja lehtikaali.
  • 45 min
  • 4 annosta
  • 390 kcal / annos

Ainekset

300 g
chorizomakkaraa tai muuta mausteista makkaraa
1
sipuli
1
varsisellerin varsi
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
tomaattipyreetä
1 l
kasvislientä
200 g
kikherneitä
2 rkl
punaviinietikkaa
3
lehtikaalin lehteä hienonnettuna
1
porkkana
halutessasi suolaa, mutta makkara ja kasvisliemi tuovat
tarvittavan suolaisuuden

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi makkara ja ruskista kuutiot pannulla. Lisää ne kattilaan.

    Hienonna sipuli, selleri ja valkosipuli. Kuullota hienonnettu
    sipulia, varsiselleriä ja valkosipulia pannulle jääneessä öljyssä hetki. Lisää ne kattilaan.

    Kiehauta pannulla tomaattipyree ja liemi. Kaada pataan.

    Lisää kikherneet, etikka ja hienonnettu lehtikaali ja siivutettu porkkana.

    Keittele noin 20 minuuttia.

    Lisää halutessasi mausteita, mutta tulinen makkara ja kasvisliemi maustavat keiton kyllä.

Kommentit

    Näytä lisää