Chorizokeitto

Mausteinen chorizomakkara sopii hyvin talviseen keittoon raaka-aineeksi. Väriä keittoon tuovat porkkana ja lehtikaali.

26.1.2015 8:42
Määrä4 annosta
Valmistusaika45 min
Energia390 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    chorizomakkaraa tai muuta mausteista makkaraa

  • 1

    sipuli

  • 1

    varsisellerin varsi

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 1 rkl

    tomaattipyreetä

  • 1 l

    kasvislientä

  • 200 g

    kikherneitä

  • 2 rkl

    punaviinietikkaa

  • 3

    lehtikaalin lehteä hienonnettuna

  • 1

    porkkana

  • halutessasi suolaa, mutta makkara ja kasvisliemi tuovat

  • tarvittavan suolaisuuden

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi makkara ja ruskista kuutiot pannulla. Lisää ne kattilaan. Hienonna sipuli, selleri ja valkosipuli. Kuullota hienonnettu sipulia, varsiselleriä ja valkosipulia pannulle jääneessä öljyssä hetki. Lisää ne kattilaan. Kiehauta pannulla tomaattipyree ja liemi. Kaada pataan. Lisää kikherneet, etikka ja hienonnettu lehtikaali ja siivutettu porkkana. Keittele noin 20 minuuttia. Lisää halutessasi mausteita, mutta tulinen makkara ja kasvisliemi maustavat keiton kyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit