Värikäs pekonipasta

Värikkääseen pekonipastaan tuovat väriä paprika ja parsakaali.
  • 15 min
  • 4 annosta
  • 524 kcal / annos

Ainekset

170 g
pekonia
400 g
parsakaalia
2 rkl
voita
2
appelsiinia
1
keltainen paprika
1 tl
chilirouhetta
½ rkl
hunajaa
suolaa
1 dl
pastan keitinvettä
parmesaanijuustoa raastettuna

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi pekoni ja paista rapeaksi. Laita sivuun odottamaan.

    Laita pasta kiehumaan.

    Irrota parsakaalin kukinnot ja leikkaa paksumpi varsipala pieniksi kuutioiksi. Kuullota parsakaalia voissa pannulla hetki.

    Fileoi appelsiinit ja kuutioi hedelmäliha.

    Kuutioi paprika. Lisää appelsiini ja paprika pannulle ja mausta.

    Kuullota hetken aikaa. Lisää pannulle vähän pastan keitinvettä ja rapeat pekonit.

    Sekoita nopeasti ylimääräisestä vedestä siivilöity pasta kastikkeen joukkoon ja raasta päälle juustoa.

    Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää