Suklaakiisseli - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suklaakiisseli

Vappu Pimiän suklaakiisseli viettelee. Se on todella helppo jälkiruoka, joka säväyttää.

28.1.2015 12:16
Määrä4 annosta

Ainekset

  • ½ l

    maitoa

  • 3 rkl

    sokeroimatonta kaakaojauhetta

  • ½ dl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • 10

    palaa tummaa suklaata esim. taloussuklaata

  • 1 rkl

    perunajauhoja ja pieni tilkka vettä

  • kermavaahtoa tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta pinnoitetussa kattilassa maito, kaakaojauhe, sokerit ja suklaa koko ajan sekoittaen. Kun seos kiehuu, ota kattila liedeltä, ole tarkkana ettei seos kiehu yli laitojen. Sekoita perunajauhot tilkkaan vettä lasissa, kaada seos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen. Laita kattila takaisin levylle, sekoita koko ajan ja odota, että seos pulpahtaa muutaman kerran. Nosta heti levyltä. Kiisseli on valmis tarjoiltavaksi. Voit tarjota sen lämpimänä tai jos annat sen jäähtyä, ripottele hieman sokeria pinnalle, ettei pinnan päälle synny kalvoa. Tarjoile kermavaahdon kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit