Kuhaceviche

vähän muutakin.
  • 4-6 annosta

Ainekset

300 g
kuhafileetä
suolaa
2
sitruunaa
2-3
limeä
1
tuore punainen chili
1
nippu korianteria
1
punasipulia
1-2
tomaattia
1
kypsä avokado
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Poista kuhafileistä ruodot. Paloittele kala suuhun sopiviksi paloiksi.

    Ripottele suolaa kalanpalojen pintaan, älä liioittele, mutta
    kala tarvitse suolaa! Laita kalapalat sekoituskulhoon. Purista sitruunan ja limen mehut päälle ja nosta jääkaappiin kahdeksi tunniksi.

    Silppua chili. Jos haluat tulisempaa, käytä myös siemenet. Hienonna korianteri ja sipuli pieneksi silpuksi. Kuutioi tomaatit ja avokado.

    Ota kalat jääkaapista ja sekoita silputut aineet sekaan. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Tarjoile maissilastujen kera.

Kommentit

    Näytä lisää