Korealaisittain maustettu lihapata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Korealaisittain maustettu lihapata

Tuttuja karjalanpaistilihoja voit käyttää myös näin. Tee mausteseos korealaisittain, hauduta lihapataa pitkään ja hurmaannu.

6.2.2015 8:13
Määrä6 annosta
Valmistusaikayli 3 t
Energia357 kcal

Ainekset

  • 2

    punasipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 2

    porkkanaa

  • 800 g

    karjalanpaistilihoja valmiina kuutioina

  • Mausteseos

  • 1 rkl

    raastettua tai hienonnettua inkivääriä

  • 4 rkl

    soijakastiketta

  • 2 rkl

    korealaista chilitahnaa (Gochujang)

  • 2 rkl

    palmu- tai fariinisokeria

  • suolaa

  • Neste

  • 3-4 dl

    lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuutioi porkkanat. Laita ne pataan. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja lisää joukkoon lihapalat. Hiero mausteseos lihojen pintaan. Laita lihat pataan. Kaada joukkoon lihalientä. Kuumenna pata kiehuvaksi ja nosta sen jälkeen 120 asteiseen uuniin. Anna muhia noin 3 tuntia tai kunnes lihapalat ovat ylikypsiä. Tarjoile pata riisin kanssa. Koristele annokset tuoreella korianterilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit