Korealaisittain maustettu lihapata

Tuttuja karjalanpaistilihoja voit käyttää myös näin. Tee mausteseos korealaisittain, hauduta lihapataa pitkään ja hurmaannu.
  • yli 3 t
  • 6 annosta
  • 357 kcal

Ainekset

2
punasipulia
4
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
800 g
karjalanpaistilihoja valmiina kuutioina
Mausteseos
1 rkl
raastettua tai hienonnettua inkivääriä
4 rkl
soijakastiketta
2 rkl
korealaista chilitahnaa (Gochujang)
2 rkl
palmu- tai fariinisokeria
suolaa
Neste
3-4 dl
lihalientä

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuutioi porkkanat. Laita ne pataan.

    Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja lisää joukkoon lihapalat. Hiero mausteseos lihojen pintaan. Laita lihat pataan.

    Kaada joukkoon lihalientä. Kuumenna pata kiehuvaksi ja nosta sen jälkeen 120 asteiseen uuniin.

    Anna muhia noin 3 tuntia tai kunnes lihapalat ovat ylikypsiä.

    Tarjoile pata riisin kanssa. Koristele annokset tuoreella korianterilla.

Kommentit

    Näytä lisää