Karjalanpaisti

Uunissa pitkään muhinut karjalanpaisti on hyvä viikonloppuruoka.
  • 8 annosta

Ainekset

800 g
karjalanpaistilihoja
2-3
sipulia
2-3
porkkanaa
suolaa
10
maustepippuria
2
laakerinlehteä
2-3 dl
vettä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sipulit ja porkkanat
    isoiksi paloiksi.

    Lado lihat, vihannekset
    ja mausteet uunivuokaan.

    Lisää vettä, että lihat peittyvät.

    Kypsennä uunissa 170 asteessa
    2-3 tuntia. Tarkkaile välillä, ettei
    neste haihdu liikaa ja liha
    pääse kuivumaan. Lisää vettä
    tarvittaessa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää

    Luetuimmat Reseptit