Kiireisen kokin fondue - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kiireisen kokin fondue

Nopean ja herkullisen juustofonduen saat sulattamalla juustoa omassa pakkauskessaan uunissa.

13.2.2015 13:09
Määrä6 annosta
Valmistusaika1 t 30 min
Energia235

Ainekset

  • 300-500 g

    kiekko ranskalaista pehmeää vuoristojuustoa esim. Mont d?Or tai valkohomejuustoa, joka on pakattu puurasiaan

  • foliota

  • 3 rkl

    kuivaa valkoviiniä

  • yrttejä

  • Lisäksi

  • maalaisleipää

Valmistusohjeet

  1. Irrota juustosta muovinen kääre ja paperi. Nosta juusto takaisin puurasiaan. Kääri rasian ympärille foliota. Tee juuston pintaan muutama reikä ja lorauta päälle valkoviiniä ja ripottele päälle yrttejä. Sulje folio ja nosta juusto 200-asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi. Ota juusto foliokääreestä ja nosta tarjoiluastiaan. Dippaile pehmeään juustoon laadukasta leipää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit