Potkarokka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Potkarokka

Pitkään keitetty hernekeitto saa savuista makua possun potkasta.

16.2.2015 9:52
Määrä6 annosta
Valmistusaikayli 1 vrk
Energia231 kcal

Ainekset

  • 2 l

    vettä

  • 2 dl

    kuivattuja herneitä

  • 1

    iso savupotka

  • 2

    sipulia

  • ripaus meiramia

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Anna herneiden liota kylmässä vedessä yön yli. Keitä herneet liotusvedessään. Kerää veden pinnalta vaahto ja herneenkuoret pois. Jatka sopan keittämistä noin tunnin ajan. Hienonna sipulit ja lisää ne keittoon potkan kanssa. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 2 tuntia. Nosta liha keitosta ja poista lihasta luu, ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Mausta keitto lopuksi meiramilla ja lisää suolaa tarvittaessa. Laita liha lautasille ja lusikoi keittoa päälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit