Tonnikalapasta

Tomaattipohjainen pastakastike saa pehmeää makua tuorejuustosta. Raikasta makua sitruunalla.
  • 15 min
  • 6 annosta
  • 606 kcal

Ainekset

400 g
pastaa
1
sipuli
3 rkl
öljyä
600 g
tomaattimurskaa
200 g
yrttituorejuustoa
suolaa ja mustapippuria
300 g (2 prk)
tonnikalaa
sitruunan puristettu mehu
tuoretta tilliä

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.

    Hienonna ja kuullota sipuli. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua viitisen minuuttia. Lisää juusto.

    Sekoittele ja kuumenna, kunnes juusto on sulanut. Mausta.

    Lisää tonnikala, sitruunamehu ja tuoretta tilliä. Kuumenna nopeasti.

    Siivilöi pasta ja kaada se kastikkeen joukkoon. Sekoita.

Kommentit

    Näytä lisää