Rukiinen liha-makaronilaatikko

Ruisleivänjämät voi rouhia hyvin makaronilaatikon joukkoon.
  • 1 t
  • 4 annosta
  • 560 kcal / annos

Ainekset

300 g
makaronia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
3-4
palaa ruisleipää (voi olla kuivahtanutta)
400 g
jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
2 rkl
yrttimausteseosta
3
munaa
1 l
lihalientä
50 g
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsäksi. Siivilöi ylimääräinen vesi pois.

    Hienonna sipulit ja ruskista ne voissa. Hienonna ruisleivänpalat veitsellä tai monitoimikoneessa rouheeksi. Lisää ne pannulle jauhelihan kanssa. Ruskista ja mausta.

    Yhdistä makaronit ja jauhelihapaistos. Kaada voideltuun vuokaan.

    Sekoita lihaliemeen munat ja kaada seos vuokaan. Ripottele
    päälle juustoraastetta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää