Rukiinen liha-makaronilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Rukiinen liha-makaronilaatikko

Ruisleivänjämät voi rouhia hyvin makaronilaatikon joukkoon.

23.2.2015 9:28
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t
Energia560 kcal / annos

Ainekset

  • 300 g

    makaronia

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 2 rkl

    voita

  • 3-4

    palaa ruisleipää (voi olla kuivahtanutta)

  • 400 g

    jauhelihaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    yrttimausteseosta

  • 3

    munaa

  • 1 l

    lihalientä

  • 50 g

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Keitä makaronit melkein kypsäksi. Siivilöi ylimääräinen vesi pois. Hienonna sipulit ja ruskista ne voissa. Hienonna ruisleivänpalat veitsellä tai monitoimikoneessa rouheeksi. Lisää ne pannulle jauhelihan kanssa. Ruskista ja mausta. Yhdistä makaronit ja jauhelihapaistos. Kaada voideltuun vuokaan. Sekoita lihaliemeen munat ja kaada seos vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit