Linssipata intialaisittain

Linssipata on nopea ja helppo ruoka, jossa maistuvat intian maut.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 510 kcal / annos

Ainekset

2
sipuli
4
valkosipulinkynttä
pala inkivääriä
1 rkl
garam masala -mausteseosta
2 rkl
kookosöljyä tai ruokaöljyä
3 dl
punaisia linssejä
2 rkl
öljyä
6 dl
kasvislientä
400 g
kookosmaitoa
suolaa
1
limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
10
kuivattua aprikoosia
4 rkl
maustamatonta jogurttia
tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja inkivääri. Laita ne kasariin garam masalan ja kookosöljyn kanssa. Kuullota hetki. Lisää kasvisliemi, linssit ja kookosmaito. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia. Mausta suolalla.

    Lisää joukkoon limetin raastettua kuorta, puristettu mehu ja kuutioidut aprikoosit. Koristele jogurttinokareilla ja tuoreella korianterilla.

    Tarjoile muhennoksen kanssa naanleipää. Lisäämällä nestettä joukkoon saat keiton.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää