Saltimbocca kananpojanleikkeestä

Tuore salvia ja ilmakuivattu kinkku maustavat kananpojan leikkeet. Helppo kanaruoka on nopea valmistaa.
  • 40 min
  • 4 annosta
  • 287 kcal / annos

Ainekset

4
kananpojan leikettä
suolaa ja mustapippuria
8-12
salvianlehteä
8
siivua ilmakuivattua kinkkua
öljy-voiseosta paistamiseen
2 dl
kuivaa valkoviiniä tai kasvislientä
1
sitruunan puristettu mehu

Valmistusohjeet

  1. Suolaa ja pippuroi leikkeet. Asettele leikkeen päälle salvianlehtiä ja kääri leikkeiden ympärille ilmakuivattua kinkkua, niin että salvianlehdet jäävät kinkun alle. Kiinnitä kinkkusiivut cocktailtikuilla leikkeeseen.

    Paista voi-öljyseoksessa kypsiksi. Kaada lopuksi joukkoon valkoviiniä, kiehauta ja purista vielä sitruunasta mehua paistoksen päälle. Tarjoile esim. risoton kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää