Veriappelsiini-marenkijälkiruoka

Todella helppo ja herkullinen jälkiruoka valmistuu veriappelsiinista, marengista ja jogurttikastikkeesta.
  • 10 min
  • 4 annosta

Ainekset

6
veriappelsiinia
tai 3 verigreippiä
50 g
marenkia
1 dl
maustamatonta paksua täysrasvaista jogurttia
1 rkl
hunajaa
½
sitruunan mehu
tuoretta minttua koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa veriappelsiinit kalvottomiksi.

    Siivuta ne noin 1 cm:n kokoisiin kiekkoihin ja asettele tarjoiluastiaan.

    Murusta päälle marenkia.

    Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja sitruunamehu. Lusikoi nokareita kastiketta annoksen päälle. Koristele mintun lehdillä. Tarjoile heti.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää