Veriappelsiini-marenkijälkiruoka

Todella helppo ja herkullinen jälkiruoka valmistuu veriappelsiinista, marengista ja jogurttikastikkeesta.
  • 10 min
  • 4 annosta

Ainekset

6
veriappelsiinia
tai 3 verigreippiä
50 g
marenkia
1 dl
maustamatonta paksua täysrasvaista jogurttia
1 rkl
hunajaa
½
sitruunan mehu
tuoretta minttua koristeeksi

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa veriappelsiinit kalvottomiksi.

    Siivuta ne noin 1 cm:n kokoisiin kiekkoihin ja asettele tarjoiluastiaan.

    Murusta päälle marenkia.

    Sekoita jogurtin joukkoon hunaja ja sitruunamehu. Lusikoi nokareita kastiketta annoksen päälle. Koristele mintun lehdillä. Tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää