Mummon ohukaiset

Mummon letut ovat paistettu tummiksi ja ne tarjoillaan sokerin kanssa.

12.3.2015 12:20
Määrä30
Valmistusaika1 t
Energia40 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    vehnäjauhoja

  • 2 rkl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • ½ tl

    kardemummaa

  • hyppysellinen suolaa

  • 3 dl

    vanhanajan luomutäysmaitoa

  • 2

    munaa

  • 50 g

    sulatettua voita

  • Paistamiseen:

  • voita

  • tarjolle sokeria

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon maito sekä munat. Vispaa vispilällä. Lisää sulatettu ja jäähtynyt voi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista. Vispaa taikina vielä hyvin ennen paistamista, ettei siihen jää jauhopaakkuja. Paista isoja tai pieniä lettuja kuumalla pannulla voissa. Tarjoile letut heti sokerin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit