Mummon ohukaiset

Mummon letut ovat paistettu tummiksi ja ne tarjoillaan sokerin kanssa.
  • 1 t
  • 30
  • 40 kcal / annos

Ainekset

2 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
½ tl
kardemummaa
hyppysellinen suolaa
3 dl
vanhanajan luomutäysmaitoa
2
munaa
50 g
sulatettua voita
Paistamiseen:
voita
tarjolle sokeria

Valmistusohjeet

  1. Yhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon maito sekä munat. Vispaa vispilällä. Lisää sulatettu ja jäähtynyt voi. Anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista.

    Vispaa taikina vielä hyvin ennen paistamista, ettei siihen jää jauhopaakkuja. Paista isoja tai pieniä lettuja kuumalla pannulla voissa. Tarjoile letut heti sokerin kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää