Venäläiset rahkaletut

Venäläiset rahkaletut eli syrnikit tarjoillaan hapankerman ja makean hillon kanssa.

12.3.2015 12:24
Määrä10
Valmistusaika45 min
Energia102 kcal / annos

Ainekset

  • 250 g

    maitorahkaa

  • 3

    kananmunaa

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • ½ dl

    sokeria

  • 1 tl

    vaniljasokeria

  • ripaus suolaa

  • voita paistamiseen

  • tarjolle kirsikkahilloa ja smetanaa

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään haarukalla. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Kuumenna voita pannulla ja paista letut molemmilta puolilta. Paista suhteellisen miedolla lämmöllä, etteivät letut pala. Tarjoile kirsikkahillon ja smetanan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit