Ranskalainen vuohenjuustosalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Ranskalainen vuohenjuustosalaatti

Klassinen vuohenjuustosalaatti aateloidaan saksanpähkinäöljyllä ja paahdetuilla saksanpähkinöillä.

19.3.2015 7:27
Määrä4
Valmistusaika20 min
Energia320 kcal / annos

Ainekset

  • 1

    nippu vihreää salaattia

  • 4

    kiekkoa á n. 80 g vuohenjuustoa

  • Paistamiseen:

  • voi-öljy seosta

  • pinnoitetulla pannulla ei tarvitse rasvaa paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Annoksen päälle: 100 g saksanpähkinöitä 4 rkl sokeria saksanpähkinäöljyä Valmista pähkinät ensin. Paahda pähkinöitä pannulla hetki. Ripottele päälle sokeria ja jatka paahtamista kunnes sokeri sulaa. Kaada sokeriset pähkinät jäähtymään lautaselle. Asettele salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa vuohenjuustot kiekoiksi ja paista ne kuumalla pannulla voi-öljy seoksessa molemmin puolin ruskeiksi. Pinnoitetulla pannulla et tarvitse rasvaa paistamiseen. Nosta juustot salaatin päälle. Murskaa pähkinöitä vähän ja ripottele ne annoksen päälle. Pirskottele lopuksi vähän saksanpähkinäöljyä annokseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit