Ranskalainen vuohenjuustosalaatti

Klassinen vuohenjuustosalaatti aateloidaan saksanpähkinäöljyllä ja paahdetuilla saksanpähkinöillä.
  • 20 min
  • 4
  • 320 kcal / annos

Ainekset

1
nippu vihreää salaattia
4
kiekkoa á n. 80 g vuohenjuustoa
Paistamiseen:
voi-öljy seosta
pinnoitetulla pannulla ei tarvitse rasvaa paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Annoksen päälle:
    100 g saksanpähkinöitä
    4 rkl sokeria
    saksanpähkinäöljyä

    Valmista pähkinät ensin. Paahda pähkinöitä pannulla hetki. Ripottele päälle sokeria ja jatka paahtamista kunnes sokeri sulaa. Kaada sokeriset pähkinät jäähtymään lautaselle.

    Asettele salaatti tarjoiluastiaan.

    Leikkaa vuohenjuustot kiekoiksi ja paista ne kuumalla pannulla voi-öljy seoksessa molemmin puolin ruskeiksi. Pinnoitetulla pannulla et tarvitse rasvaa paistamiseen.

    Nosta juustot salaatin päälle.

    Murskaa pähkinöitä vähän ja ripottele ne annoksen päälle. Pirskottele lopuksi vähän saksanpähkinäöljyä annokseen.

Kommentit

    Näytä lisää