Kirsikkamoussea ja pinkkejä keksejä - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kirsikkamoussea ja pinkkejä keksejä

Helppo ja nopea arki-illan luksusjälkiruoka valmistuu kermavaahdosta, tuorejuustosta ja kirsikkahillosta. Annokset kruunataan vielä säilykekirsikoilla, jotka ovat säilötty kirsch -liemeen.

19.3.2015 7:48
Määrä4
Valmistusaika1 t 15 min
Energia400 kcal / annos

Ainekset

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • 200 g

    maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 1 dl

    kirsikkahilloa

  • 4 rkl

    kirsikoita kirsch -liemessä

  • löytyy lasipurkista hillohyllystä

  • 8 kpl

    ranskalaisia vaaleanpunaisia Reimsin keksejä

  • tai esim. savoiardi -keksejä tai muita kevytrakenteisia keksejä

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota kerma ja yhdistä se tuorejuustoon. Mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon kirsikkahilloa. Asettele tarjoiluastioiden pohjalle yksi keksi. Pilko se tarvittaessa pienemmäksi. Avaa kirsikka-kirsch -purkki ja kostuta keksi kirsch-liemellä. Lusikoi päälle moussea ja lusikoi annokseen lopuksi päälle kirsikoita kirsch -liemessä. Nosta jääkaappiin maustumaan tunniksi. Koristele annos keksillä juuri ennen tarjoilua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit