Kirsikkamoussea ja pinkkejä keksejä

Helppo ja nopea arki-illan luksusjälkiruoka valmistuu kermavaahdosta, tuorejuustosta ja kirsikkahillosta. Annokset kruunataan vielä säilykekirsikoilla, jotka ovat säilötty kirsch -liemeen.
  • 1 t 15 min
  • 4
  • 400 kcal / annos

Ainekset

2 dl
kuohukermaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 tl
vaniljasokeria
1 dl
kirsikkahilloa
4 rkl
kirsikoita kirsch -liemessä
löytyy lasipurkista hillohyllystä
8 kpl
ranskalaisia vaaleanpunaisia Reimsin keksejä
tai esim. savoiardi -keksejä tai muita kevytrakenteisia keksejä

Valmistusohjeet

  1. Vaahdota kerma ja yhdistä se tuorejuustoon. Mausta vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon kirsikkahilloa.

    Asettele tarjoiluastioiden pohjalle yksi keksi. Pilko se tarvittaessa pienemmäksi. Avaa kirsikka-kirsch -purkki ja kostuta keksi kirsch-liemellä.

    Lusikoi päälle moussea ja lusikoi annokseen lopuksi päälle kirsikoita kirsch -liemessä. Nosta jääkaappiin maustumaan tunniksi.

    Koristele annos keksillä juuri ennen tarjoilua.

Kommentit

    Näytä lisää