Inkivääri-limelohta

Raikas limelohi valmistuu todella nopeasti.

24.3.2015 9:00
Määrä4 annosta
Valmistusaika20 min
Energia298 kcal / annos

Ainekset

  • 600 g

    merilohta palana

  • 1 rkl

    hineonnettua inkivääriä

  • 2

    limetin raastettua kuorta ja puristettua mehua

  • suolaa

  • Lisäksi:

  • kevätsipulia

  • korianteria

  • nuudeleita, riisiä tai salaattia tarjolle

Valmistusohjeet

  1. Valmistele lisukkeet ennen paistamista. Keitä nuudelit valmiiksi tai tee salaatti. Hienonna korianteria ja kevätsipuli. Siivuta lohi n. 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Jätä nahka, niin siivut pysyvät parmemmin koossa paistaessa. Nahkan voi irrottaa lautasella. Hienonna inkivääri ja sekoita se limenkuoren ja -mehun sekä suolan kanssa pienessä kulhossa. Sivele lohisiivut marinadilla. Kuumenna parila kuumaksi ja paista lohisiivut nopeasti molemmilta puolilta. Siivut kypsyvät tosi nopeasti, joten toimi ripeästi kääntäessäsi siivuja. Tarjoile heti. Ripottele päälle korianteria ja kevätsipulia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit