Reseptit
Kinkkua ja melonia

Kinkkua ja melonia
Italialainen alkupala melonia ja kinkkua on klassikko. Vappu Pimiän italialaisilla illallisilla sitä tarjoillaan alkupalana.
- 4 annosta
Ainekset
- ½
- cantaloupe- tai hunajameloni
- 4-8
- siivua ilmakuivattua kinkkua
- kourallinen tuoretta minttua
- noin 1 rkl sitruunamehua
- 4 rkl
- laadukasta oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
- Poista melonista siemenet ja kuutioi suuhun sopiviksi paloiksi.
Silppua minttu. Sekoita sitruunamehusta, oliiviöljystä, suolasta
ja pippurista kastike ja yhdistä se minttusilpun ja melonin kanssa.
Anna melonien marinoitua vähintään puoli tuntia. Tarjoile
melonit 1-2 kinkkusiivun kera per syöjä.
- Liha
- Alkuruoka
- Arkiruoka
- Cocktail
- Iltapala
- Hedelmät
- Vähähiilihydraattinen
- Kodin juhlat
- Italialainen ruoka
- Tapas
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää