Kinkkua ja melonia

Italialainen alkupala melonia ja kinkkua on klassikko. Vappu Pimiän italialaisilla illallisilla sitä tarjoillaan alkupalana.
  • 4 annosta

Ainekset

½
cantaloupe- tai hunajameloni
4-8
siivua ilmakuivattua kinkkua
kourallinen tuoretta minttua
noin 1 rkl sitruunamehua
4 rkl
laadukasta oliiviöljyä
ripaus suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Poista melonista siemenet ja kuutioi suuhun sopiviksi paloiksi.
    Silppua minttu. Sekoita sitruunamehusta, oliiviöljystä, suolasta
    ja pippurista kastike ja yhdistä se minttusilpun ja melonin kanssa.

    Anna melonien marinoitua vähintään puoli tuntia. Tarjoile
    melonit 1-2 kinkkusiivun kera per syöjä.

Kommentit

    Näytä lisää