Kinkkua ja melonia

Italialainen alkupala melonia ja kinkkua on klassikko. Vappu Pimiän italialaisilla illallisilla sitä tarjoillaan alkupalana.

25.3.2015 10:01
Määrä4 annosta

Ainekset

  • ½

    cantaloupe- tai hunajameloni

  • 4-8

    siivua ilmakuivattua kinkkua

  • kourallinen tuoretta minttua

  • noin 1 rkl sitruunamehua

  • 4 rkl

    laadukasta oliiviöljyä

  • ripaus suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Poista melonista siemenet ja kuutioi suuhun sopiviksi paloiksi. Silppua minttu. Sekoita sitruunamehusta, oliiviöljystä, suolasta ja pippurista kastike ja yhdistä se minttusilpun ja melonin kanssa. Anna melonien marinoitua vähintään puoli tuntia. Tarjoile melonit 1-2 kinkkusiivun kera per syöjä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit