Reseptit
Richard McCormickin pääsiäissalaatti

Richard McCormickin pääsiäissalaatti
Värikäs pääsiäissalaatti koostetaan erilaisista kasviksista.
- 1 t
- 8-10 annosta
Ainekset
- Punajuurisalaatti:
- 400 g
- keitettyjä punajuuria
- 1 rkl
- persiljaa hienonnettuna
- 1 tl
- oliiviöljyä
- suolaa
- Maalais-perunasalaatti:
- 400 g
- keitettyjä perunoita
- 1
- punasipuli
- 1 rkl
- hienonnettua korianteria
- suolaa
- pippuria
- Neulapapusalaatti:
- 200 g
- neulapapuja
- oliiviöljyä
- suolaa
- Porkkanasalaatti:
- 400 g
- keitettyjä porkkanoita
- 4 rkl
- sitruunamehua
- 1 rkl
- juustokuminaa
- 1 rkl
- hienonnettua persiljaa
- suolaa
- Koristeluun:
- 4
- keitettyä kananmunaa
- halutessasi keitettyä valkoista parsaa
Valmistusohjeet
- Kuutioi punajuuri ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja, suola ja öljy.
Kuutioi keitetyt perunat ja sekoita joukkoon muut aineet.
Trimmaa pavut molemmista päistä. Keitä kattilallinen suolalla maustettua vettä. Nosta pavut kiehuvaan veteen 30 sekunniksi, jonka jälkeen nosta ne reikäkauhalla suoraan jääkylmään veteen. Valuta ja mausta öljyllä ja suolalla.
Kuutioi porkkanat ja mausta ne.
Asettele salaatin ainekset kauniisti esille ja koristele kananmunalla. Tarjoile minttu-jogurttikastikkeen kanssa.
- kasvis
- peruna
- lisäkeruoka
- Gluteeniton
- salaatti
- Juures
- Kasvisruoka
- Vähähiilihydraattinen
- Pääsiäinen
- suomalainen ruoka
- Alkoholiton
- Vihannekset
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää