Richard McCormickin pääsiäissalaatti

Värikäs pääsiäissalaatti koostetaan erilaisista kasviksista.
  • 1 t
  • 8-10 annosta

Ainekset

Punajuurisalaatti:
400 g
keitettyjä punajuuria
1 rkl
persiljaa hienonnettuna
1 tl
oliiviöljyä
suolaa
Maalais-perunasalaatti:
400 g
keitettyjä perunoita
1
punasipuli
1 rkl
hienonnettua korianteria
suolaa
pippuria
Neulapapusalaatti:
200 g
neulapapuja
oliiviöljyä
suolaa
Porkkanasalaatti:
400 g
keitettyjä porkkanoita
4 rkl
sitruunamehua
1 rkl
juustokuminaa
1 rkl
hienonnettua persiljaa
suolaa
Koristeluun:
4
keitettyä kananmunaa
halutessasi keitettyä valkoista parsaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi punajuuri ja sekoita joukkoon hienonnettu persilja, suola ja öljy.

    Kuutioi keitetyt perunat ja sekoita joukkoon muut aineet.

    Trimmaa pavut molemmista päistä. Keitä kattilallinen suolalla maustettua vettä. Nosta pavut kiehuvaan veteen 30 sekunniksi, jonka jälkeen nosta ne reikäkauhalla suoraan jääkylmään veteen. Valuta ja mausta öljyllä ja suolalla.

    Kuutioi porkkanat ja mausta ne.

    Asettele salaatin ainekset kauniisti esille ja koristele kananmunalla. Tarjoile minttu-jogurttikastikkeen kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää