Evässalaatti purkissa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Evässalaatti purkissa

Raikas evässalaatti pysyy rapsakkana, kun kokoat sen purkkiin kerroksittain.

1.4.2015 14:08
Määrä1 annos

Ainekset

  • Kastike:

  • ½

    sitruunan puristettu mehu

  • 2 rkl

    etikkaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • suolaa ja pippuria

  • Salaatti:

  • 2

    porkkanaa suikaloituna ohuiksi suikaleiksi

  • 4

    retiisiä siivutettuna

  • 2 dl

    keitettyä kvinoaa

  • 250 g

    tonnikalapaloja öljyssä

  • 1

    avokado

  • 4 rkl

    seesaminsiemeniä

  • salaatinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Kaada kastikkeen ainekset purkin pohjalle. Lisää porkkanasiivut ja retisiit kastikkeen päälle. Ne pikkelöityvät mukavasti ennen syömistä. Lisää loput aineet kerroksittain purkkiin jättäen salaatinlehdet viimeiseksi. Salaatti säilyy jääkaapissa pari päivää riippuen mitä aineksia olet käyttänyt. Kumoa salaatti lautaselle ja nauti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit