Evässalaatti purkissa

Raikas evässalaatti pysyy rapsakkana, kun kokoat sen purkkiin kerroksittain.
  • 1 annos

Ainekset

Kastike:
½
sitruunan puristettu mehu
2 rkl
etikkaa
2 rkl
öljyä
suolaa ja pippuria
Salaatti:
2
porkkanaa suikaloituna ohuiksi suikaleiksi
4
retiisiä siivutettuna
2 dl
keitettyä kvinoaa
250 g
tonnikalapaloja öljyssä
1
avokado
4 rkl
seesaminsiemeniä
salaatinlehtiä

Valmistusohjeet

  1. Kaada kastikkeen ainekset purkin pohjalle. Lisää porkkanasiivut ja retisiit kastikkeen päälle. Ne pikkelöityvät mukavasti ennen syömistä. Lisää loput aineet kerroksittain purkkiin jättäen salaatinlehdet viimeiseksi.

    Salaatti säilyy jääkaapissa pari päivää riippuen mitä aineksia olet käyttänyt.

    Kumoa salaatti lautaselle ja nauti.

Kommentit

    Näytä lisää