Vappu Pimiän lohitartar - Reseptit - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiän lohitartar

Vappu Pimiä tekee lohitartarin kylmäsavulohesta sekä graavista kalasta. Se tarjoillaan leivän päältä.

2.4.2015 14:24
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 150 g

    graavilohta

  • 150 g

    kylmäsavustettua lohta

  • (jos käytät vain yhtä kalalaatua, määrä on 300 g)

  • 1

    sitruunan mehu

  • 1

    ruukku ruohosipulia

  • 1

    pieni tai ½ iso punasipuli

  • 120 g

    smetanaa

  • mustapippuria

  • suolaa tarvittaessa

  • saaristolaisleipää tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Silppua sipuli pieneksi hakkeeksi. Leikkaa myös lohet pieneksi silpuksi, mutta ei niin pieneksi kuin sipuli. Silppua ruohosipuli ja sekoita kaikki aineet keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa tarjoiluun asti. Tarkista maku. Suolan tarve riippuu kalan suolaisuudesta eli lisää suolaa, jos tarvis. Levitä tartaria saaristolaisleivälle ja tarjoile.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit