Provencen kesäkurpitsavuoka

Kuivatut sienet ja provencelainen yrttisekoitus maustavat tämän helpon ja maukkaan uuniruuan.

7.4.2015 9:24
Määrä4 annosta
Valmistusaika1 t 15 min
Energia410 kcal / annos

Ainekset

  • 2

    kesäkurpitsaa

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 400 g

    kananpojansuikaleita

  • 10 g

    kuivattuja herkkutatteja tai muita metsäsieniä

  • 2 rkl

    Provencen yrttimausteseosta

  • 2 rkl

    öljyä

  • Juustokastike:

  • 200 g

    ranskankermaa

  • 100 g

    voimakasta juustoraastetta

  • suolaa

  • pippuria

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Paahda siivut kuivalla parilapannulla molemmin puolin. Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita heti öljyssä ja lisää kananpojansuikaleet. Ruskista. Hienonna sienet huhmareessa jauheeksi. Mausta kananpojanpaistos sienijauheella ja yrttisekoituksella. Sekoita ranskankerma ja juustoraaste. Mausta. Kokoa uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja broileripaistosta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia. Anna vetäytyä ennen syömistä. Valmistusaika: 1 t 15 min Kalorit: 410 kcal / annos

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit