Provencen kesäkurpitsavuoka

Kuivatut sienet ja provencelainen yrttisekoitus maustavat tämän helpon ja maukkaan uuniruuan.
  • 1 t 15 min
  • 4 annosta
  • 410 kcal / annos

Ainekset

2
kesäkurpitsaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
400 g
kananpojansuikaleita
10 g
kuivattuja herkkutatteja tai muita metsäsieniä
2 rkl
Provencen yrttimausteseosta
2 rkl
öljyä
Juustokastike:
200 g
ranskankermaa
100 g
voimakasta juustoraastetta
suolaa
pippuria

Valmistusohjeet

  1. Siivuta kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Paahda siivut kuivalla parilapannulla molemmin puolin.

    Hienonna sipulit. Kuullota sipuleita heti öljyssä ja lisää kananpojansuikaleet. Ruskista.

    Hienonna sienet huhmareessa jauheeksi. Mausta kananpojanpaistos sienijauheella ja yrttisekoituksella.

    Sekoita ranskankerma ja juustoraaste. Mausta. Kokoa uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja broileripaistosta. Paista 175-asteisessa uunissa noin 35-40 minuuttia. Anna vetäytyä ennen syömistä.



    Valmistusaika: 1 t 15 min

    Kalorit: 410 kcal / annos

Kommentit

    Näytä lisää