Kana-parsakaalipasta

Teresa Välimäki höystää kanapastan pieneksi pilkotuilla parsakaalin nupuilla. Makua pasta saa paprikasta, kurkumasta ja kermasta.
  • 4

Ainekset

400 g
tagliatellea
400 g
parsakaalia
400 g
broilerin rintafileetä
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
kurkumaa
2 rkl
tomaattipyreetä
3 rkl
hunajaa
3 rkl
soijaa
2 dl
kermaa
1 dl
vettä
suolaa
mustapippuria
tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Paloittele parsakaalit, suikaloi broilerin rintafileet ja viipaloi valkosipuli.

    Kuumenna isossa paistinpannussa öljy ja lisää kaikki kuivat mausteet. Pyöräytä muutaman kerran ja lisää broilerin suikaleet.

    Paista hetki ja lisää valkosipuli, tomaattipyree, hunaja ja soija. Lisää kerma ja hauduta hetki. Lisää tarvittaessa vettä.

    Tarkista maku ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.

    Lisää lopuksi parsakaalit ja hauduta muutama minuutti.

    Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoile keitetyn pastan kera.

    Vinkki1: Kokeile pastassa erilaisia kasviksia kuten paloiteltua paprikaa, kesäkurpitsakuutioita tai vaikkapa sokeriherneen palkoja. Helppo ja maukas tapa lisätä kasvisten syöntiä!

    Vinkki2: kastikkeen voi mainiosti tarjoille vaihtelun vuoksi myös riisin tai nuudeleiden kera pastan sijaan.

Kommentit

    Näytä lisää