Nyhtöbroileritoastit

Toastit ovat mainio arki-illan ruoka, jos tarjoile lisäksi vielä salaattia. Täytä toastit esim. nyhtöbroilerilla tai -lihalla.

13.4.2015 9:09
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia299 kcal/annos

Ainekset

  • 4

    broilerin koipireittä tai kypsää broileria

  • 8

    siivua isoa paahtoleipää

  • voita

  • 135 g:n

    purkki Välimeren tahnaa (lasipurkissa)

  • 150 g

    voimakasta juustoraastetta

  • 8 rkl

    aioli-majoneesia

  • Tarjolle:

  • salaattia

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät raakaa broileria niin kypsennä se ensin uunissa. Voit käyttää myös kaupan valmiiksi grillattuja koipia. Riivi kypsä liha irti luista. Katso ettei lihan joukkoon jää yhtään luunsiruja. Voitele 4 paahtoleipää. Levitä tahnaa kaikille kahdeksalle leivälle. Asettele neljän leivän päälle runsaasti broileria, juustoa ja majoneesia. Aseta tahnalla voideltu leipä kanneksi. Nosta leivät kuivalle ja kuumalle parilalle tai pannulle. Laita painoksi esim. lautanen. Voit grillata leivät myös voileipäparilassa. Paista miedolla lämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja leivän pinta paahtunut. Leikkaa puoliksi ja tarjoile salaatin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit