Toast skagen - Reseptit - Ilta-Sanomat

Toast skagen

Vappu Pimiän raikas toast skagen on helppo väli- tai iltapala. Se sopii myös illalliselle alkupalaksi.

15.4.2015 11:10
Määrä4 annosta
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • ruisleipää tai vehnäpaahtoleipäsiivuja

  • 300 g

    kuorittuja katkarapuja

  • 3 rkl

    hienonnettua tilliä

  • ½

    punasipuli

  • 1 dl

    ranskankermaa

  • 1 dl

    majoneesia

  • ½-1

    sitruunan puristettu mehu

  • suolaa, mustapippuria

  • sitruunalohkoja tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakastettuja katkarapuja, sulata ne ja valuta siivilässä. Silppua sipuli ja tilli pieneksi. Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään. Lisää joukkoon tilli- ja sipulisilppu sekä sitruunamehu ja katkaravut. Sekoita. Mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla. Paahda haluamaasi leipää ja nosta keko katkarapuseosta leivälle, koristele sitruunaviipaleella. Tarjoa heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit