Toast skagen

Vappu Pimiän raikas toast skagen on helppo väli- tai iltapala. Se sopii myös illalliselle alkupalaksi.
  • 15 min
  • 4 annosta

Ainekset

ruisleipää tai vehnäpaahtoleipäsiivuja
300 g
kuorittuja katkarapuja
3 rkl
hienonnettua tilliä
½
punasipuli
1 dl
ranskankermaa
1 dl
majoneesia
½-1
sitruunan puristettu mehu
suolaa, mustapippuria
sitruunalohkoja tarjoiluun

Valmistusohjeet

  1. Jos käytät pakastettuja katkarapuja, sulata ne ja valuta siivilässä.

    Silppua sipuli ja tilli pieneksi. Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään. Lisää joukkoon tilli- ja sipulisilppu sekä sitruunamehu ja katkaravut. Sekoita. Mausta makusi mukaan suolalla ja mustapippurilla.

    Paahda haluamaasi leipää ja nosta keko katkarapuseosta
    leivälle, koristele sitruunaviipaleella.

    Tarjoa heti.

Kommentit

    Näytä lisää