Gluteeniton rapea granola, jogurttia ja hedelmiä

Rapeassa granolassa on sopivasti suutuntumaa.
  • 25 min + jäähtyminen
  • 3
  • 390

Ainekset

1 dl
valkoista kvinoaa
1 dl
amaranttia
½ dl
kurpitsansiemeniä
½ dl
pellavansiemeniä
½ dl
tattarihiutaleita
1 dl
kookoshiutaleita
2 rkl
vaahterasiirappia tai agavesiirappia
½ dl
sulatettua kookosöljyä
1 tl
kanelia
Tarjolle lisäksi:
jogurttia ja hedelmiä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 170-asteeseen.

    Sekoita granola ainekset yhteen ja paahda uunipellillä noin 30 minuuttia välillä sekoitellen. Anna jäähtyä täysin ennen syömistä.

    Tarjoile granola jogurtin ja marjojen kanssa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!

    Näytä lisää