Huevos rancheros - Reseptit - Ilta-Sanomat

Huevos rancheros

Meksikolaisella aamiaisella tarjoillaan munia rapeiden tortillalettujen päällä. Tortillalätty on paistettu rapeaksi ja sen päälle kootaan täytteet. Tämä huevos rancheros on vegeversio.

16.4.2015 14:49
Määrä4 annosta
Valmistusaika25 min
Energia494 kcal / annos

Ainekset

  • 4-8

    tortillalettua jotka ovat tehty maissijauhosta

  • 300 g

    ruskeita kypsiä papuja

  • 4

    kananmunaa

  • 2

    avokadoa tai itse tehtyä guacamolea

  • 100 g

    fetajuustoa tai muuta pehmeää vuohenmaitojuustoa

  • 1 rkl

    siivutettuja jalopeñoja

  • Pico de gallo:

  • 2

    kypsää tomaattia

  • ½

    pieni sipuli

  • nippu tuoretta korianteria

  • pieni pala serranochiliä (myös punainen peruschili käy)

  • ½

    limetin puristettu mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Lisäksi:

  • tulista chilikastiketta esim. Salsa Huichol

Valmistusohjeet

  1. Valmista pico de gallo. Kuutioi tomaatit, hienonna sipuli, korianteri ja serranochili. Yhdistä kaikki aineet ja anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen syömistä. Siivuta avokadot valmiiksi ja murusta fetajuusto. Paista tortillaletut rapeiksi kuivalla pannulla. Kuumenna pavut tai tarjoile ne kylminä, ihan miten itse haluat. Murskaa papuja vähän haarukalla. Paista munat. Kokoa rapean tortillan päälle papuja, pico de gallo -tomaattisalsaa, paistettu muna, avokadoa, fetaa ja jalopeñoja. Voit lisätä annoksiin vielä halutessasi chilikastiketta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit