Kvinoa-tonnikalasalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kvinoa-tonnikalasalaatti

Kvinoa on luontaisesti gluteenitonta. Tonnikalan, avokadon ja fetajuuston kanssa siitä valmistuu ruokaisa salaatti.

20.4.2015 9:32
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 1 dl

    kvinoaa

  • ½

    sipuli

  • kourallinen yrttejä esim. minttua ja persiljaa

  • 1

    kypsä avokado

  • 185/133 g:n

    purkki tonnikalaa

  • 100 g

    fetajuustoa

  • ½

    granaattiomenan siemenet

  • ½

    sitruunan mehu

  • oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lopuksi kylmän veden alla. Silppua sipuli pieneksi sekä yrtit. Kuutioi avokado. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja murusta feta päälle. Saat irrotettua granaattiomenan siemenet kätevästi haarukalla, kun käännät puolikkaan niin sanotusti ylösalaisin eli painat siemenet näkyviin hedelmästä. Lisää sitruunan mehu ja oliiviöljy ja sekoita salaatti varoen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit