Kvinoa-tonnikalasalaatti

Kvinoa on luontaisesti gluteenitonta. Tonnikalan, avokadon ja fetajuuston kanssa siitä valmistuu ruokaisa salaatti.
  • 4 annosta

Ainekset

1 dl
kvinoaa
½
sipuli
kourallinen yrttejä esim. minttua ja persiljaa
1
kypsä avokado
185/133 g:n
purkki tonnikalaa
100 g
fetajuustoa
½
granaattiomenan siemenet
½
sitruunan mehu
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lopuksi
    kylmän veden alla.

    Silppua sipuli pieneksi sekä yrtit. Kuutioi avokado. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään ja murusta feta päälle.

    Saat irrotettua granaattiomenan siemenet kätevästi haarukalla, kun käännät puolikkaan niin sanotusti ylösalaisin eli painat siemenet näkyviin hedelmästä.

    Lisää sitruunan mehu ja oliiviöljy ja sekoita salaatti varoen.

Kommentit

    Näytä lisää