Itämainen nuudelisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Itämainen nuudelisalaatti

Valmista jauhelihasta vaihteeksi salaattia. Tämä nuudelisalaatti on ruokaisa.

20.4.2015 9:43
Määrä4 annosta

Ainekset

  • 200 g

    ohuita riisinuudeleita

  • 1

    tuore punainen chili

  • 3

    porkkanaa

  • 1

    punasipuli

  • 1

    ruukku tuoretta korianteria

  • 1

    ruukku tuoretta minttua

  • 400 g

    naudan paistijauhelihaa

  • loraus seesamiöljyä

  • suolaa

  • Kastike:

  • 4

    limetin mehu

  • 2 rkl

    muscovadosokeria tai muuta ruskeaa sokeria

  • 2 rkl

    soijaa

  • 3 rkl

    kalakastiketta

  • 1

    valkosipulinkynsi murskattuna

Valmistusohjeet

  1. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta kylmässä vedessä. Paista jauheliha tilkassa seesamiöljyä. Mausta suolalla. Siivuta porkkanat pitkittäin kuorimaveitsellä ja leikkaa sipulit niin, että puolita sipuli ja leikkaa puolikkaat ohuenohuiksi siivuiksi, jolloin sipuleista tulee puolikuun muotoisia. Pilko chili pieneksi ja silppua yrtit. Sekoita salaatin ainekset käsin sekaisin laakealla vadilla. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit