Itämainen nuudelisalaatti

Valmista jauhelihasta vaihteeksi salaattia. Tämä nuudelisalaatti on ruokaisa.
  • 4 annosta

Ainekset

200 g
ohuita riisinuudeleita
1
tuore punainen chili
3
porkkanaa
1
punasipuli
1
ruukku tuoretta korianteria
1
ruukku tuoretta minttua
400 g
naudan paistijauhelihaa
loraus seesamiöljyä
suolaa
Kastike:
4
limetin mehu
2 rkl
muscovadosokeria tai muuta ruskeaa sokeria
2 rkl
soijaa
3 rkl
kalakastiketta
1
valkosipulinkynsi murskattuna

Valmistusohjeet

  1. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta
    kylmässä vedessä.

    Paista jauheliha tilkassa seesamiöljyä. Mausta suolalla.

    Siivuta porkkanat pitkittäin kuorimaveitsellä ja leikkaa sipulit niin, että puolita sipuli ja leikkaa puolikkaat ohuenohuiksi siivuiksi, jolloin sipuleista tulee puolikuun
    muotoisia. Pilko chili pieneksi ja silppua yrtit. Sekoita salaatin ainekset käsin sekaisin laakealla vadilla.

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille.

Kommentit

    Näytä lisää