Hodarit ylikypsällä ankalla ja appelsiinimajolla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Hodarit ylikypsällä ankalla ja appelsiinimajolla

Helppo hodaritäyte valmistuu ylikypsästä säilykeankasta.

28.4.2015 11:15
Määrä4 hodaria
Valmistusaika1 t

Ainekset

  • 4

    itse tehtyä hodarisämpylää

  • Täyte:

  • 4

    ylikypsää ankankoipea

  • Kypsiä ankankoipia löytyy hyvin varustettujen markettien hyllystä säilykkeenä. Purkissa on yleensä noin 4-5 koipea. Siinä lukee Cuisses de Canard Confites - säilöttyjä ankankoipia

  • Sipulilisuke:

  • 4

    sipulia

  • 8 rkl

    ankanrasvaa (säilykepurkista)

  • 1 tl

    suolaa

  • ½ tl

    sokeria

  • runsaasti mustapippurirouhetta

  • Appelsiinimajoneesi:

  • 2 dl

    majoneesia

  • 2 tl

    ranskalaista voimakasta sinappia

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori

  • 2 rkl

    appelsiinimehua

Valmistusohjeet

  1. Avaa säilykepurkki ja irrota ankanliha luista. Revi se haarukalla tai leikkaa veitsellä pienemmäksi.

  2. Valmista sipulilisuke. Leikkaa sipulit kiekoiksi ja paista noin 30 minuuttia keskilämmöllä ankanrasvassa niin, että sipuli vähän ruskistuu ja karamellisoituu. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.

  3. Sekoita majoneesin ainekset. Paista ankanliha pannulla kuumaksi ja täytä hodarit sillä. Lisää mukaan sipulia ja majoneesia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit