Ainekset
4
itse tehtyä hodarisämpylää
Täyte:
4
ylikypsää ankankoipea
Kypsiä ankankoipia löytyy hyvin varustettujen markettien hyllystä säilykkeenä. Purkissa on yleensä noin 4-5 koipea. Siinä lukee Cuisses de Canard Confites - säilöttyjä ankankoipia
Sipulilisuke:
4
sipulia
8 rkl
ankanrasvaa (säilykepurkista)
1 tl
suolaa
½ tl
sokeria
runsaasti mustapippurirouhetta
Appelsiinimajoneesi:
2 dl
majoneesia
2 tl
ranskalaista voimakasta sinappia
1
appelsiinin raastettu kuori
2 rkl
appelsiinimehua
Valmistusohjeet
Avaa säilykepurkki ja irrota ankanliha luista. Revi se haarukalla tai leikkaa veitsellä pienemmäksi.
Valmista sipulilisuke. Leikkaa sipulit kiekoiksi ja paista noin 30 minuuttia keskilämmöllä ankanrasvassa niin, että sipuli vähän ruskistuu ja karamellisoituu. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
Sekoita majoneesin ainekset. Paista ankanliha pannulla kuumaksi ja täytä hodarit sillä. Lisää mukaan sipulia ja majoneesia.