Chorizohodarit ja paprika-chilicoleslaw - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chorizohodarit ja paprika-chilicoleslaw

Chorizo-hodarit tarjoillaan paprika-chili-coleslawn kanssa.

28.4.2015 11:20
Määrä4 hodaria
Valmistusaika2 t

Ainekset

  • 4

    itse tehtyä hodarisämpylää

  • 4

    chorizonakkeja tai -makkaroita

  • Coleslaw:

  • 500 g

    varhaiskaalia

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    paprika

  • 2

    punaista chiliä

  • iso nippu korianteria

  • Kastike:

  • 1 dl

    majoneesia

  • 1 dl

    kermaviiliä

  • 2 rkl

    limetin mehua

  • 1 rkl

    sinappia

  • suolaa

  • mustapippuria rouhittuna

  • Lisäksi:

  • tulista chilikastiketta esim. Sriracha -chilikastiketta

Valmistusohjeet

  1. Valmista coleslaw ainakin pari tuntia ennen syömistä valmiiksi. Suikaloi kaali hienoksi. Raasta porkkana ja suikaloi paprika ja chilit. Hienonna korianteri. Sekoita majoneesin ainekset ja sekoita ne vihannesten joukkoon.

  2. Grillaa nakit kypsiksi ja nosta ne lämpimien sämpylöiden väliin. Lisää coleslaw ja sriracha-chilisoosi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit