Sitruuna-rosmariiniperunat ja broilerinkoivet

Broilerinkoivet maustetaan raikkaaksi sitruunalla ja kypsennetään uunissa perunoiden kera.
  • 1 t
  • 521 kcal / annos

Ainekset

800 g
broilerinkoipia
suolaa
mustapippuria
800 g
varhaisperunoita
2
sitruunaa
muutamia oksia tuoretta rosmariinia
4 rkl
oliiviöljyä
suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

    Hiero broilerinkoipiin suolaa ja pippuria. Pese perunat, mutta jätä niihin kuori. Laita perunat sekoituskulhoon.

    Raasta perunoiden päälle sitruunan kuori, purista mehu, lisää hienonnettu rosmariini, öljy ja suola.

    Hiero mausteet perunoihin. Kaada perunat pellille ja nosta broilerin koivet perunoiden päälle. Paista noin 35-45 minuuttia.



Kommentit

    Näytä lisää