Maksastroganoff

Naudan maksapalasta saa ihanan stroganoffin kermalla, sinapilla ja suolakurkkukuutioilla viimeisteltynä.
  • 25 min
  • 462 kcal / annos

Ainekset

2
sipulia
4
valkosipulinkynttä
3 rkl
voita
600 g
naudan maksaa
3 rkl
vehnäjauhoja
pippuria
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
50 g
voita paistamiseen
3 rkl
tomaattipyreetä
2 rkl
sinappia
2 dl
kermaa
1 dl
vettä
3
suolakurkkua kuutioina

Valmistusohjeet



  1. - 3 rkl tomaattipyreetä

    - 2 rkl sinappia
    Hienonna sipulit ja kuullota ne pehmeiksi voissa. Siirrä sivuun odottamaan.

    Sekoita jauhoihin pippuri, suola ja paprikajauhe. Poista maksasta kalvot ja siivuta liha suikaleiksi. Ripottele maustettua jauhoseosta maksasiivujen päälle.

    Kuumenna runsaasti voita kasarissa ja paista maksat nopeasti ruskeiksi.

    Lisää pannulle tomaattipyreetä, sinappi, kermaa, vettä, suolakurkkukuutiot ja kuullotetut sipulit.

    Sekoita nopeasti ja kiehauta kasaan. Tarjoile esim. perunamuusin kanssa. Tarjoile nopeasti, maksa sitkistyy, kun se joutuu hautumaan kasarissa.



Kommentit

    Näytä lisää