Quesadillat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Quesadillat

Quesadillat ovat helppo ja nopea arkiruoka. Valmiit tortillat täytetään ja paistetaan rapeakuorisiksi pannulla.

4.5.2015 11:23
Valmistusaika40 min
Energia332 kcal / annos

Ainekset

  • 8

    isoa tortillaa

  • 1 dl

    punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta

  • 16

    ohutta siivua chorizomakkaraleikkelettä

  • 200 g

    fetaa

  • 100 g

    sulatettua pakastepinaattia, joka on valutettu hyvin

  • 2

    punasipulia

  • 2 dl

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Levitä ohut kerros kastiketta jokaiselle tortillaletulle. Jaa chorizosiivut neljälle tortillalle. Murusta fetaa leikkeleiden päälle ja jaa pinaatti niiden päälle. Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi ja lisää täytteiden päälle. Paina kastikkeella valellut tortillat kanneksi. Kuumenna tortilloja isossa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Painele vähän päältä. Käännä, kun juusto rupeaa sulamaan. Leikkaa neljään osaan ja tarjoile esim. salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit