Ainekset
8
isoa tortillaa
1 dl
punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta
16
ohutta siivua chorizomakkaraleikkelettä
200 g
fetaa
100 g
sulatettua pakastepinaattia, joka on valutettu hyvin
2
punasipulia
2 dl
juustoraastetta
Valmistusohjeet
Levitä ohut kerros kastiketta jokaiselle tortillaletulle. Jaa chorizosiivut neljälle tortillalle. Murusta fetaa leikkeleiden päälle ja jaa pinaatti niiden päälle. Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi ja lisää täytteiden päälle. Paina kastikkeella valellut tortillat kanneksi. Kuumenna tortilloja isossa paistinpannussa miedolla lämmöllä. Painele vähän päältä. Käännä, kun juusto rupeaa sulamaan. Leikkaa neljään osaan ja tarjoile esim. salaatin kanssa. Valmistusaika: 40 min Kalorit: 332 kcal / annos